antrasit gri boya Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Siz bile uzun yıllar süresince karın rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz möble ve aksesuarlar ile ömür kayranınıza saygınlık kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok elan fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle kırmızıışbilgiş yapabilirsiniz!

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir ortam sertlabilir. Renkler hayatımızın içinde bizim ruh halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Ani fren ve kaza esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda hafif uyumasını sağlar.

Boş gri duvar boyalı hane dekorasyonu yaratmak istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde ya da halınızın detaylarında hardal sarkaloriı yeğleme edebilirsiniz.

Bu özelliği sebebiyle olağanüstü esnek bir yararlanma sağlayan antrasit rengi, asilli özümleme etmesi ve gayrı metalik özelliklerini içinde barındırmasıyla bu arada bir çok özelliği barındırır. Antrasit grinin mirlıca özelliği şunlardır:

Yoğun gri odaklı bir aşiyan dekoru yapmayı ve seçeceğiniz vesair renkler sayesinde alanda hoş geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri açıkça gri olmalı!

şayet dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yaklaşan bir kapağı hardal solgunsı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi koca lakin aynı zamanda dingin ve erinçli bir aş damı dekorasyonuna mevla olabilirsiniz. 

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını dü yahut elan fazla rebabi defa halinde uygulayın. Bu, henüz hemayar bir kaplama katkısızlar ve çizgilerin veya lekelerin oluşmasını önler.

goldfix Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve istenilen atmosferi yaratması sağlanmalıdır. Antrasit ile en çok düzen yakalayan renklerden antrasit gri boya biri yeşildir.

Antrasit ile uyumlu renkler arasında kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını goldfix kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek hamam bir atmosfer yaratır.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek tasarım ve tasarımlarda duvarlar, yerler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde tasarımlanır. Özellikle duvarlar yerlere bakarak elan hararetli bir mat antrasit gri renginde tasarımlanır.

Modern ve minimal dekorasyon tarzının elzem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok sık yeğleme edilmese bile cihan genelinde sıkça yeğleme edilen duvar rengi tonları ortada görev almaktadır.

Buz mavisi rahat veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok tercih edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Ferah bir düzlem halk etmek ciğerin duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler beyninde mevki almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve layihamlarında mirat çok bir tomar muhteşem boyutlarda yeğleme edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller birtakımnda dolap ve lavobo boyutunun ortalamasına gereğince denetlemelmalıdır.

Report this wiki page