Açıklanan sprey boya Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda sadece ve beğenilen bir görünüm sunar.

Antrasit renkli möble ve aksesuarlar mekân dekorasyonunda çağcıl bir bediiyat belirlemek isteyenler karınin harika bir tercih sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda dümdüz ve kostak bir hava yuvarı oluşturur.

Gri tonları, ev bark dekorasyonunda çoğunlukla bileğerlendirilen renkler beyninde mevki tuzakıyor. Sizin karınin evinizin istikrar odası, mecra odası, hatta banyo kabilinden farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye onat renkleri sıralayacağız; lakin renk seçimi yaparken aslında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Bu renkler, akak odanızı elan davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı mümkün.

Antrasit renge uyumlu renkler kucakin sizlere adidaki görselleri göndermek istedim. Antrasit griye şayeste renkler kucakin antrasit renk tonları görev alsa da bu renk ile birmebzul rengin partner bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Fil verimli rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yaratmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Koz, meşe, çam kabil bedduaşap renkler antrasitle bir antrasit duvar boyas arada her alanda kullanılabilir. Hayat dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda ilenmeşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit varsa, mobilyanın iskeletinin ahşap malzemeli olmasına nazarıitibar edebilirsiniz.

Elbet ki antrasit gri ne renklerle uyumludur sorusuna verilecek cevap buradaki liste ile sınırlı değil. Mutlaka bulunan renklerin tonlarıyla oynamalar da strüktürlmalıdır.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağdaş ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı evet. Başka renklerle kolayca akort sağlayan ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk evetğundan farklı kombinler kurmak bâtınin bile uygundur.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar beyninde harika bir istikrar sağlamlanabilir.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında antrasit renk tonları farklı adlar konulsa da horda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Bir dış yapı ürünleri firması tarafından yapmış oldurılan 4000’den okkalı iştirakçinın katıldığı yeni bir ankete nazaran, beyit sahiplerinin çoğunluğu…

Antrasit gökçe renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin bir atmosfer katan antrasit duvar boyas gökçe antrasit ile balaban bir etkileşim sağlayabilir.

Eğer evinizde çok fosforlu olmayan koyu renkli güpürlarınız varsa, bu kumaşları bej rengi ile evinizde vurgu olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza hararet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page